SVAKI KRAJ JE PORTAL ZA NEKI NOVI POČETAK Elena Karaman napustila imanje koje je prodato nakon RAZVODA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 22:20

"SVAKI KRAJ JE PORTAL ZA NEKI NOVI POČETAK" Elena Karaman napustila imanje koje je prodato nakon RAZVODA

Oprostila se od prodate kuće na Kosmaju.

Elena Karaman se pre izvesnog vremena razvela od Jugoslava Karića, nakon čega su podelili zajedničku imovinu, prodali imanje koje su imali na Kosmaju, porodici Đoković, a Elena je nakon toga kupila novo imanje na Kosmaju na kojem sada gradi kuću i voćnjak.

Ona je sa svojim Instagram pratiocima podelila momenat opraštanja od stare kuće, a odlazak je doživela više nego emotivno.

- Opraštanje od kuće, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. - počela je Elena, pa opisala momente koje će pamtiti.

Објава коју дели Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

- Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga... Koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale... Ona mene... ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve... za lično i kolektivno dobro. - napisala je Elena.

Објава коју дели Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

- Kao što me moja učiteljica Mama Zemlja davno naučila, vreme nije linearno i nema krajeva, svaki kraj je portal za neki novi početak... kraj dana je početak noći i obrnuto... kraj jednog godišnjeg doba početak je drugog... Pa tako ciklično u večnom sada... Zauvek... - oprostila se od imanja Elena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.