SVAKI DAN KLANJE, UBIJALI SU SE U NOVOM SADU! Isplivale pikanterije iz prošlosti Maje i Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 08:57

"SVAKI DAN KLANJE, UBIJALI SU SE U NOVOM SADU!" Isplivale pikanterije iz prošlosti Maje i Cara!

Postoji snimak kao dokaz!

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Dalila Dragojević osamila se na garnituri u dnevnoj sobi sa Đoletom Kraljem i Irmom Sejranić. Oni su komentarisali ljubavni odnos Maje Marinković i Filipa Cara.

- Posle "Amidžija" mi je rekao da pazim na tebe - otkrio je Đole.

- Ja mu želim puno sreće, da sam se zaljubila, zaljubila sam se. Volim ga, ali povredio me je za tri života. Kad sam pročitala čestitku "Ljubav nema granica", u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni samo osećaj. Ja sam znala, znala sam... - istakla je Dalila.

- A ako poželi da se vrati - pitala je Irma.

- Kome, meni? Važi... Nisam ja usputna stanica. Nisam ja peron. Nek je zdrav i živ. A ovo što mu se dešava, sam je izabrao - nastavila je Dragojevićka.

- Oni ne mogu da izdrže, dva, tri dana. Svaki dan su se klali, Dragana je uzela da je snima da bi dokazala, Maja je išamarala. Svaki dan klanje. Ubijali su se u Novom Sadu - nastavio je Đole.

- A meni priča da je sa mnom imao probleme. Sa mnom je imao samo jednu svađu, prvi je uzeo kozmetiku da mi razbija. Kupiću mu ta tri parfema napolju. Šta se desilo... Ja sam u stanju šoka. Ono što je Dejan rekao, sedim u pušionici, slušam: "Lemure...". Do juče je pričao da me je voleo najviše na svetu. A porede situaciju sa Dejanom, ja sam njega izbegavala... Car mene nije izbegavao, on je bio sa mnom. Pričao mi je da nikog nije voleo kao mene... Možda je mene lagao - govorila je Dalila.

- Nije lagao, voleo te. Muška Devica, to je ono što sam ti pričala - pričala je Irma.

- Kao da čeka da ću da mu razbijam stvari, a ja najviše na svetu želim da te stvari dobije, koliko ih čeka. Stvarno sam se trudila, slagala mu stvari, skupljala za njim, da živi kao čovek, a ne kao aljkav čovek. Čula sam da je rekao nekome da sam ja htela da on živi po PS-u napolju - nastavila je Dragojevićka.

- On se samo us*o jer je p*čka - smatrala je Irma.

- Pusti vreme da pokaže svoje - nastavio je Đole.

- Koje vreme, imao je s*ks, kaže deset puta. Ja sam mu se predala na tacni - poručila je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"UBIJALI SU SE U NOVOM SADU" Isplivali detalji burne prošlosti Maje i Cara, Dalila sve saznala, informacije procurele u "Zadrugu"

Izvor: Blic, 25.Nov.2021

Đole Kralj otkrio je Dalili Dragojević detalje iz prošlosti Maje Marinković i Filipa Cara, koji su pre ulaska u rijaliti imali vrlo turbulentan odnos.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.