SVAKA ŽENA ZMAJ MORA DA ZNA...! Jovana Jeremić ponovo šokira, a kad vidite u čemu se sad oprobala, pašće vam vilica

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 17:27

"SVAKA ŽENA ZMAJ MORA DA ZNA...!" Jovana Jeremić ponovo šokira, a kad vidite u čemu se sad oprobala, pašće vam vilica

"I dalje radimo na sebi."

Voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" na Pink Televiziji, Jovana Jeremić, mnoge šokira svojim poduhvatima ali i izjavama koje objavljuje putem društvenih mreža.

Iako ima ogromnu podršku svojih pratilaca, sa druge strane, mnogi je loše kritikuju zbog načina ponašanja ili oblačenja.

Bilo kako bilo, jedno joj ne mogu osporiti, a to je da šta god da zacrta ona to i uradi.

Sa stavovima "žene lavice" Jovanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo mogli da vidimo kako uči jahanje, igra u studiju Pinka za vreme reklama dok snima za TikTok, mnogi su se čak smejali  i jastucima ispod njene zadnjice dok vodi program, te je voditeljka jednom prilikom i rekla za medije:

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Ja Vama pokazujem samo ono što želim da vidite - rekla je ona aludirajući na njenu sliku u medijima.

Sada je donela odluku i da nauči da vozi helikopter.

U tom stilu, voditeljka je i objavila fotografiju iz helikoptera:

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Svaka žena zmaj mora znati da vozi helikopter. U to ime, i dalje radimo na sebi.  - napisala je Jovana na objavljenoj fotografiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.