SVADBENA ZVONA odjekuju u domu Milice Kemez i Bore Santane: Evo KADA će rijaliti par izgovoriti sudbonosno DA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:56

SVADBENA ZVONA odjekuju u domu Milice Kemez i Bore Santane: Evo KADA će rijaliti par izgovoriti sudbonosno "DA"

Svoju dugogodišnju ljubav krunisaće brakom.

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Milica Kemez i Bora Santana, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom u maju mesecu ove godine. Nakon veridbe, par je već organizovao svadbeno veselje u svečanoj sali jednog prestoničkog hotela, a datum za gala svadbu je zakazan za 7. maj, saznaje Pink.

Njihova pozivnica za venčanje oduševila je mnoge, a na njoj su jasno istakli želju da njihovo veselje bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uveličano prisustvom pravih osoba i dobrom energijom.

Milica i Bora su svoju ljubav započeli u popularnom rijaliti šou programu "Zadruga", a nedavno su za medije otkrili svoje velike planove za budućnost. Bora je izjavio da bi voleo da se ostvare kao roditelji, te da planira da se oženi Milicom i organizuje opštenarodno veselje. Takođe, najavio je da ako se beba usput desi, to će biti dar od Boga.

Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! P.S. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći - napisano je na pozivnici.

Milica Kemez i Bora Santana definitivno su izazvali veliku pažnju javnosti svojom ljubavlju koja je započela u "Zadruzi" i sada će kulminirati gala svadbom u maju. Njihovi planovi za budućnost, kao i otvorenost i toplina kojom su pristupili organizaciji svog venčanja, svakako su zaslužili divljenje i pažnju javnosti.

Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga - najavio je Bora pred sam kraj prošle godine.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.