SVADBA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Sve spremno za venčanje u najužem krugu porodice - dugo su krili od javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 15:03

SVADBA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Sve spremno za venčanje u najužem krugu porodice - dugo su krili od javnosti

Neka je sa srećom!

Braća Dejan i David Dragojević, svoju publiku redovno obaveštavaju o svim aktuelnostima koje se tiču njihovog života. Ono što su sada odlučili da podele sa istom, jeste jedan od najlepših povoda koji se ne dešava svaki dan, a reč je o venčanju.

Prelep sunčan dan, porodici Dragojević biće još lepši budući da Dejan i David, udaju sestru Suzanu Dragojević. Kadrovi priprema za pomenuto slavlje, šta su sve to obukli i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dekorisali prostor, sada su ugledali svetlost dana.

Dejan se odlučio za elegantno letnje odelo, plave boje koje je iskombinovao sa belom košuljom. Cela porodica biće svečano obučena, kako bi svojim stajlinzima uveličali gala proslavu.

Prema svemu sudeći, venčanje bi trebalo da bude intimno, u krugu porodice i prijatelja, jer su stolovi postavljeni u dvorištu kuće.

Kada je u pitanju dekoracija, igrali su na "sigurno". Bela boja dominira i to u sedefastim nijansama, a pomenuta belina, razbijena je nežno roze i zlatnim detaljima. Floralna dekoracija takođe nije izostala, a prema koloritu, uklopila se sa ostatkom ambijenta.

- Moj brat Dejan Dragojević je najvredniji dečko ikada na svetu! - rekla je preponosna i presrećna sestra, buduća malda.

O ovoj proslavi za koju je sve spremno, pričaće se naširoko, jer ovoliki trud da sve bude pod kontrolom, zaista će se isplatiti.

Detaljnije i opširnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.