SVADBA O KOJOJ BRUJI SVET: Svi pričaju o haljini žene Peđe Mijatovića! A pored njih Bekam, Modrić... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA O KOJOJ BRUJI SVET: Svi pričaju o haljini žene Peđe Mijatovića! A pored njih Bekam, Modrić... (FOTO)

Zablistala...

Na svadbi Serhia Ramosa i njegove dugogodišnje izabranice, osam godina starije voditeljke i manekenke Rubio Pilar, zablistali su slavni srpski fudbaler Peđa Mijatović i njegova supruga Aneta.

Oni su privukli brojne poglede prisutnih kada su se pojavili u elegantnim odevnim kombinacijama, Aneta je posebno pobrala komplimente za izgled.

#BodaSergioYPilar | Mijatovic con su mujer su llegada a la #CatedraldeSevilla 👋😍❤️ ▪️ ▪️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ▪️ #pilarrubiooficial #pilarrubio #Rubio #sergioramos #Ramos #Boda #Sevilla #labodadelaño #like4like #follow4follow #comment #followme #like #follow #like4likes #follow4follow #susangarrett02121969

Објава коју дели SusGarrettRMA (@susangarrett02121969) дана 15. Јун 2019. у 4:17 PDT

Pored Peđe i Anete, gosti na svadbi bili su i hrvatski fudbaler Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i njegov kolega Mateo Kovačić sa izabranicom Izabel.

Slavlju je prisustvovao veliki broj slavnih imena, poput Viktorije i Dejvida Bekama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.