SUZE RADOSNICE ZBOG ĆERKE MANUELE: Dragana i Toni iz dvorca podelili najsrećnije vesti - mamino i tatino čedo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 22:53

SUZE RADOSNICE ZBOG ĆERKE MANUELE: Dragana i Toni iz dvorca podelili najsrećnije vesti - mamino i tatino čedo

Radost vrca iz njihovih očiju!

Folk zvezda Dragana Mirković, danas slavi svojoj mezimici Manueli Bijelić 21. rođendan u čuvenom dvorcu, smeštenom u mestu Ebenfurt u Austriji.

Cela porodica se okupila, a zvanice su pristigle na pomenutu lokaciju, odnosno zdanje koje oduzima dah, kako zbog arhitekture, tako i prelepe luksuzne lokacije. Podrazumeva se, najsrećnija je slavljenica koja ne skida osmeh sa lica.

Ponosna majka se odmah oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svojim socijalnim mrežama i uz prelepu čestitku punu emocija, svojoj mezimici poželela sve najlepše povodom 21. rođendana.

- Srećan ti rođendan sunce moje - napisala je popularna folk zvezda.

Svakako, pored mame Dragane, neizmerno je srećan i muški deo porodice, odnosno tata Toni Bijelić, ali i brat Marko Bijelić.

Slavljenica se odlučila za roze toaletu koja je po sebi imala ručni rad, a frizura je tek bila originalna - duga kosa sa blagim talasima kao iz bajke.

Reklo bi se da je i tema žurke bila "bajka Manuele Bijelić", a verujemo da su se zvanice fenomenalno provele, kako to obično biva u pomenutom dvorcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.