Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 15:24

"SUZE NE STAJU, putuj u beskonačnost" Poznati se opraštaju od ubijene Vanje Gorčevske

Tragedija zavila u crno čitavu Severnu Makedoniju.

Mala Vanja Gorčevska, za kojom je tragao ceo Balkan pronađena je juče, kako javljaju mediji Severne Makedonije. Pet osoba privedeno je u vezi sa nestankom tinejdžerke Vanje, koja je pre 27. novembra nestala u Skoplju.

Nakon jednonedeljne potrage, Tužilaštvo je u nedelju 3. decembra saopštilo da je pronađeno beživotno telo devojčice.

Za ubistvo je osumnjičeno pet osoba, navodi se da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih pobegao iz zemlje.

Ovaj slučaj potresao je ceo region, a brojne makedonske muzičke zvezde oglasile su se o tragičnom slučaju.

- Ah Vanja... Suze ne staju, kao da te poznajem. Počivaj u miru. Bog će im suditi - napisala je pevačica Elena Risteska.

A post shared by ELENA RISTESKA ERA (@elenaristeska_era)

Oprosti nam Vanja. Putuj u beskonačnost. Nikada te nećemo zaboraviti i nikada nećemo oprostiti jedni drugima. Saučešće porodici. Počivaj u miru - napisala je pevačica Tamara Todevska.

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska)

Nema reči koje bi opisale ovu užasnu tragediju. Svi smo veoma besni i veoma tužni. Počivaj u miru, slatka devojčice - napisala je pevačica Karolina Gočeva.

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)

Podsetimo, Vanja Gorčevska (14) nestala je u jutarnjim satima 27. novembra na putu do škole, a u potragu za devojčicom koju traži ceo region, uključen je i Interpol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.