SUZE NA SVE STRANE - Isplivali detalji Zvezdanovog TAJNOG RAZGOVORA Niko nije mislio na Anu kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:13

SUZE NA SVE STRANE - Isplivali detalji Zvezdanovog TAJNOG RAZGOVORA "Niko nije mislio na Anu kući"

Drama za crnim stolom!

U toku je "Porodični sastanak", a zadrugari rešavaju probleme koji remete odnose u kući.

Potegla se nezaobilazna tema odnosa Zvezdana Slavnića, Anđele ĐuričićAne Ćurčić.

- Samo da kažem nešto, niko ne zna kako se Ana osećala - rekla je Ana.

- Ja sam njemu rekao stvari koje mu zameram još kad je situacija sa Aleks bila benigna. Ono što ti ne znaš, a ja ću ti sad reći, a mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće i ne znaju. Ti si veruj mi u nekoj situaciji kao Dejan Dragojević, na njegove oči smo ja i Dalila bili gurani, podržavani, tapšani po ramenu, a kad se desio problem, svi su se isticali kroz tešene i prijateljstvo Dejana i osuđivanje nas. niko se ne pita i neće se pitati kako je Ana kao ni što se niste pitali kad je počinjalo. Ja Ša i Taru nikad nisam podržavao, ali nisam bio ni protiv njih. Nisam to davao sebi za pravo jer sam i ja bio u lošim situacijama, Bog i narod su tu da sude, a ne ja. Oni su, Zvezdan i Anđela, jako dobro znali šta rade. On je itekako znao, ja sam mu rekao neke stavri sa strane direktnije, za njegovo dobro. Anđeli šta da kažem, mene nije ispoštovala kao druga, video sam da priča i zastupa stavri koje su nebo i zemlja i da ne treba da joj verujem - rekao je Car.

- Ovde bi prodali veru za večeru, a ne čoveka za rijaltii. Ne može vama Ana toliko promeniti svest u situaciji Ane i Zvezdana. Mićo, ti treba da probudiš svest omladini da si zastupao da treba da ostaviš nekoga prema kome nemate emociju - rekao je Car.

- Nisam ja je*ao tuđu ženu, nego vi. Imam pravo da pričam. Ovde se gura sad da sam ja, a vi ste činili loše stvari. Ja sam Anđeli rekao da je srušila sve moralne kodekse - rekao je Mića.

- Meni niko nije prijatelj ovde, nikoga ne poznajem da bi me poredio i nikome ne mogu da zamerim jer mi niste prijatelji - rekla je Ana.

- Vi joj činite loše ako je gurate nazad - rekao je Mića.

- Mića je u pravu da niko nikome na silu ne gura onu stvar, ali vrlo kvarno taj isti on Martini kaže:"Sele, gurni Dalilu i Filipa u izolaciju", a umesto da spasi brak i gurne njih, on gurne nas, spoji nas, podrži onako razlupane i trk kod Dejana da kumuju. Jednom rukom te mazi, a u drugoj nožekaru drži. Sad su svi zatečeni i iznenađeni, ne pričaju sa ovom malom od kad si tu - rekao je Car.

- Ona ni sa kim ne priča inače - rekla je Ana.

- Ne, niko ti nije hteo dobro i sve je boleo ku*ac jer vas boli ku*ac za vaše, a ne tuđe živote - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.