SUZE I NELAGODA nakon izbacivanja iz Zadruge! Luna Đogani ne može da dođe sebi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE I NELAGODA nakon izbacivanja iz "Zadruge"! Luna Đogani ne može da dođe sebi! (VIDEO)

Priznanje nakon plača!

Odlukom glasova publike, Savo Perović se ove noći zauvek pozdravio sa svojim cimerima i uputio se ka kapiji gde su ga u studiju dočekali novinari, ali i voditeljka Dušica Jakovljević.

Luna Đogani bila je zatečena kada je saznala da će njen najbolji prijatelj samo dan pred superfinale završiti svoje takmičenje, pa nije mogla da sakrije koliko je tužna zbog njega.

Ona je odmah otišla u sobu pokušavajući da prikrije svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećanja, ali nije mogla, a da ne zaplače.

Njen dečko Marko Miljković ju je tešio, a onda je ona vidno neraspoložena i utučena priznala koliko joj je drago što ga je upoznala.

- Mnogo mi je drago što sam ga upoznala i što je moj prijatelj - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.