SUZA SUZU STIŽE! Setila se Mikija pa ZAPLAKALA, ne može više bez njega! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZA SUZU STIŽE! Setila se Mikija pa ZAPLAKALA, ne može više bez njega! (VIDEO)

Jedva čeka kraj "Zadruge"!

Savo Perović, Mina Vrbaški i Aleksa Savić pevali su pred zoru, dok su se šetali po dvorištu luksuznog rijaliti grada u kom žive učesnici "Zadruge 2". Njima je sve vreme društvo pravila i Suzana Perović.

Kada je čula da su ovi ukućani zapevali numeru Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti", Suzana je počela da plače, jer se setila Mikija Đuričića. Tom prilikom ovi zadrugari su odmah počeli da je grle i teše.

- Sramota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me više do vas da plačem, majke mi! Bože, dragi! - pričala je Suzana.

- Znaš da te voli! Poslao ti je sve ono, kako ne znaš - rekao je Savo Suzani.

Nakon što je video Suzanu kako plače, Aleksa je odlučio da zapeva pesmu "Dženi" i rekao kako je Miki često tražio od njega da mu peva ovu numeru.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ANĐELINA DŽOLI, BRED PIT, BRITNI SPIRS, KLUNI... Oni su najlepše slavne ličnosti, a ovo su im SLIKE SA MATURE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.