ŠUTNUO JE ALEKSANDRU ZBOG PREVARE: Filip Car otkrio šta mu je radila iza leđa i to sa INSTRUKTOROM VOŽNJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:21

ŠUTNUO JE ALEKSANDRU ZBOG PREVARE: Filip Car otkrio šta mu je radila iza leđa i to sa INSTRUKTOROM VOŽNJE?

Glasno je izgovorio kako stoje stvari!

Nakon što se pojavila vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli, budući da su se otpratili sa Instagrama ali i TikToka, starleta se oglasila na društvenoj mreži i sve ostavila u šoku zbog reči koje je posvetila. Nakon toga kako bi stao na put spekulacijama oglasio se i Filip Car.

Filip je odlučio da u lajv obraćanju putem socijalne mreže TikTok otkrije pravu istinu i razlog raskida, koji je potvrdio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ako meni kažeš na telefon da ima neki givajvej da ga odigram, onda mi reci. Ne možeš ti to slikati tamo, pa da se nalaziš preko interneta sa tom osobom. Odmah ide rasprava jer meni to smeta. Zašto stan iznajmljivati u Beogradu protiv moje volje i volje tvoje porodice, kad možemo da živimo u Crikvenici. Zašto sada druženje sa Anom Spasojević, ako meni to ne prija. Zašto ne dođeš kod mene posle Pariza. Šta sam ja, veza na telefon, veza na daljinu? Odjednom ide auto-škola i instruktor. A instruktor ćelav i istetoviran, vozite se i snimate. Pa Ana Spasojević na Vocapu... Evo kažem javno, razišli smo se, jer sam progutao puno stvari koje sam stavljao po strani - započeo je Car.

- Onda mi se dešava da se borim sa onim kretenom (Dejanom Dragojevićem), da bih nju odbranio, a ti meni u isto vreme instruktor, Ana Spasojević, Vocap itd... Doveo sam te u kuću, a to nisam radio nikada. Dobila si priliku za jedan miran život, a ti oćeš da snimaš givavej i da se voziš sa instruktorom - zaključio je Car.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.