ŠUTIRAO ME JE, SVI SU MIRNO GLEDALI! Zadrugarka ZAPRETILA PRODUKCIJI - traži OVO ili će napustiti rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 23:04

"ŠUTIRAO ME JE, SVI SU MIRNO GLEDALI!" Zadrugarka ZAPRETILA PRODUKCIJI - traži OVO ili će napustiti rijaliti

Haos u Beloj kući!

Došlo je do haosa u spavaćoj sobi kada su zadrugari shvatili da im nisu kupljene sve poručene namirnice u prodavnici. Ana Spasojević i Marijana Zonjić zamerile su Milici Veselinović i Mensuru Ajdarpašiću zbog toga što im nisu doneli sve namirnice koje su tražile.

- Koliko sam stigao da kupim, stigao sam... Ono što nisam mogao, izvinjavam se... Što je najgore, nema praška, nema para, nema keksa - pravdao se Mensur.

Marijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ana su se glasno bunile što je iznerviralo zadrugare koji su hteli da iskoriste malo slobodnog vremena da odspavaju. Došlo je do žestokog okšraja između Tare Simov i Ane.

Njihovu svađu prekinula je Sandra Čaprić koja se glasno žalila na sukob sa Saletom Luksom. Zahtevala je od produkcije da ga reaguju, a u jednom trenutku je zapretila i da će napustiti rijaliti.

- Šutirao me je na vratima. Još me naziva k*rvetinom i preti mi javno da će da me tuče. Motka ima dva kraja, vidimo se napolju. Svi muškarci su je ovde zaštitili na vratima dok je on mene šutirao. Sale Luks je mene šutirao, a svi su mirno gledali. Treba produkcija da reaguje na šutiranje žena, na vuču i na tuču. Ja ovo više neću da podnosim ili ću da izađem kako dolikuje. Ja ovde nisam došla da se tučem - govorila je Sandra.

Detaljniej pogledajte u nastavku:

Pogledajte kako je izgledao njihov sukob ispred prodavnice:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.