ŠUTIRA, LOMI I VITLA MOTKOM! Zvezdan Slavnić unezverenog pogleda divljao po Beloj kući - zadrugari vrištali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 10:45

ŠUTIRA, LOMI I VITLA MOTKOM! Zvezdan Slavnić unezverenog pogleda divljao po Beloj kući - zadrugari vrištali!

Pred sam kraj rijalitija, kočnice popuštaju, a tenzija biva sve veća i veća!

Dok je većina zadrugara spavala, dešavala se prava apokalipsa na imanju u Šimanovcima. Zvezdan Slavnić je ponovo ušao u "crveno" te kao pomahnitao, divljao dvorištem, a onda i Belom kućom.

Potpuno je bio izbačen iz takta. Zgrabio je motku i brzim hodom poput furije mafijao po spavaćoj sobi i pomenutim lokacijama, a potom krenuo da uništava inventar "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i preti Neci i Peci Laziću.

- Zvezdane, šta radiš to? Alo, alo! Šta radiš sa tom palicom? Zvezdane! Molim te stani, zašto to radiš sa tom palicom? - ulala je Anđela plašeći se da Zvezdan ne pravi štetu ogromnih razmera, znajući kakav je on.

- Ma ajde pomeri se, bre - govorio je Zvezdan kroz zube, besan kao ris.

Potom je Slavnić otišao do blizanaca, Pece i Nece Lazić i uneo im se u lice.

- Ajde sada, ustanite lepo, ajde! - besneo je Zvezdan.

- Zvezdane, nemoj molim te - preklinjala ga je Anđela.

A onda je u jednom momentu Zvezdan Slavnić skočio na krevet i počeo da šutira u ogledalo nogom i to iz sve snage, nakon čega je nasta ozbiljna panika.

Budući da je danas već jedna diskvalifikacija pala, da li će se dogoditi i druga, obzirom da je Veliki šef rekao da neće tolerisati ni najmanji propust, ostaje nam da ispratimo tokom današnjeg dana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by VamoTamo (@cavke_vamo_tamo)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.