ŠUT KARTA ZA JANJUŠA - Aneli Ahmić našla novu ljubav, koršarkaš je sada davna prošlost

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:27

ŠUT KARTA ZA JANJUŠA - Aneli Ahmić našla novu ljubav, koršarkaš je sada davna prošlost

Aneli Ahmić je napravila pauzicu od odnosa sa Janjušem, pa se prepustila drugom frajeru.

I dok Aneli Ahmić nestrpljivo čeka da se Marko Janjušević Janjuš vrati u najgledaniji rijaliti ,,Elita 7", odlučila je da napravi malo za sebe razonode, te se prepustila i drugom muškarcu, kako ne bi zaboravila ono u čemu je najbolja.

U jednom trenutku, dok je sedela sa Majom Marinković i ostalom kompanijom, Aneli je prišao  Danijel Dujković Munjez, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatrčao se ka njoj i sočno je poljubio. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a svi su ostali šokirani, jer nikada nisu videli takvu bliskost Aneli i Munjeza.

- "Šta bi ovo ljudi?", "Odakle sad ova afera?", "Ova Aneli stvarno ne zna da bira", "Ali je pukao poljubac" - bili su samo neki od komentara.

Očigledno da je Aneli odlučila da napravi pauzicu od Janjuša, budući da su po imanju u Šimanovcima kružile glasine da je Ahmićeva bacila oko i na Anđela Rankovića, nakon njegovog ulaska. Međutim, kako se Anita Stanojlović bavila već na njega, izgleda da je Aneli ubrzo i odustala od te ideje da smota mladog Apolona sa Zvezdare.

Ostaje nam da vidimo kako će reagovati Janjuš kada se bude vratio u ,,Elitu 7" posle ovih scena, budući da je odnos sa Aneli bio dosta ne razjašnjen pre nego što je napustio zbog porodične tragedije.

A post shared by @samoposmatramo1

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš napustio je rijaliti ,,Elitu 7", nakon što se njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević odlučio na korak da sebi oduzme život. Janjuš je bio na sahrani, a Republika je sa lica mesta izveštala o ovom tragičnom ispraćaju mladog života.

Srbija Danas/Republika/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.