ŠUT KARTA - BIĆE IZBAČENA! Nakon što je Kristijan RASKINUO sa Kristinom ona LETI NAPOLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 17:11

ŠUT KARTA - BIĆE IZBAČENA! Nakon što je Kristijan RASKINUO sa Kristinom ona LETI NAPOLJE

Sprema se haos!

Kristijan Golubović trenutno deli budžete zadrugarima. Srednje budžete dobili su Sandra Rešić, Stefan Karić i Ermina Pašović. Pevačicu je malo iskritikovoa, malo pohvalio, a zatim joj rekao da treba više da peva. Potom je prešao na Erminu.

Ono što je sve šokiralo je detalj, da je Kristijan rekao da će mu Ermina biti omiljena, sada kada je sa Kristinom raskinuo.

- Što se Ermine tiče, ona je i lopov, i drugar, i spletkaroš, moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prva ljubav u našem filmu. Imam za nju takvu ulogu, biće mi omiljena. - rekao je Golubović, pa dodao:

- Ima magacin kozmetike, para, cigara, zna gde se šta nalazi, ko je sa kim imao aferu, ovde ispinuje, nafiluje, oduzme, po potrebi. - rekao je on.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković za Srbija Danas.com nakon IZBACIVANJA: "Nisam želeo da mi se ponovi Zadruga 1"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.