SUSRET SA ČELNIKOM: Filip Car otkrio sve detalje nakon NEPLANIRANOG sastanka - oduševljen ovakvim postupkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 22:47

SUSRET SA ČELNIKOM: Filip Car otkrio sve detalje nakon NEPLANIRANOG sastanka - oduševljen ovakvim postupkom!

Ovo će se pamtiti i prepričavati!

Bivši zadrugar Filip Car se danas šokirao kad je u svom rodnom gradu Crikvenici sreo ni manje ni više do Sašu Popovića, jednog od čelnika Grand produkcije, a svoje iskustvo je podelio sa fanovima i to prilično ushićeno.

Filip je susret sa Sašom ovekoečio fotografijom koju je podelio na socijalnoj mreži Instagram i nije krio oduševljenje što je kreativnog direktora pomenute produkcije sreo baš u svom rodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu.

- Gospodin Saša me je danas prijatno iznenadio svojom posetom u mojoj rodnoj Crikvenici - napisao je Car i podelio sliku sa Sašom na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram i oduševio se koliko je Saša prizeman.

Kreativni direktor Granda poseduje luksuznu nekretninu na obali Jadranskog mora u Opatiji, a koju je, kako su mediji preneli, platio vrtoglavih 300.000 evra. Stan od skoro 100 kvadratnih metara na Hrvatskom primorju poseduje bazen, terasu, kao i pogled od "milion dolara", od kojeg bukvalno zastaje dah.

Saša i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, luksuzan stan pazarili su pre sedam godina, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su kako se spekuliše izdvojili čak oko 30.000 evra.

Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze - prenosili su mediji reči dobro upućenog izvora svojevremeno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.