SUSRET DEJANA I DALILE OČI U OČI NAKON ŠTO JE DALA OTKAZ NA HAJPU - bivši bračni par šokirao sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 21:16

SUSRET DEJANA I DALILE OČI U OČI NAKON ŠTO JE DALA OTKAZ NA HAJPU - bivši bračni par šokirao sve

Ovo svi čekamo.

Mediji bruje da će bivša zadrugarka Dalila Dragojević postati voditeljka novog programa ,,Elita", a sada jedan portal nezvanično tvrdi sledeće - učesnik ,,Elite" biće i Dalilin bivši suprug Dejan Dragojević.

Podsetimo, Dejan Dragojević odneo je pobedu u rijalitiju ,,Zadruga 5", u sezoni u kojoj ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem pred milionskim auditorijumom

- Dejan je dobio poziv za Elitu, prosto takav je koncept da ulaze samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jaka i velika imena, a među njima je sigurno i on, jer ako je ko obeležio Zadrugu i ceo taj TV format je zapravo on sa njegovom potresnom životnom pričom. On će se ponovo pojaviti pred milionima, gde će ispričati sve šta se dešavalo u njegovom životu nakon razvoda od Dalile, sve šta se dešavalo - započinje izvor za Republiku, pa dodaje:

- Definitivno da je Dejan bio miljenik nacije, kako žena, tako i onih muškaraca koji su isto prolazili kroz bol, koju je on imao. Tako da, ja bih jako voleo da uđe, za sad nije zvanično, što se kaže, ali ćemo videti kako će to biti i da li će on prihvatiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.