ŠURUJU ANĐELI IZA LEĐA: Maja i Zvezdan na korak do POLJUPCA - lažu sebe a i nas da VATRA ne tinja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 09:43

ŠURUJU ANĐELI IZA LEĐA: Maja i Zvezdan na korak do POLJUPCA - lažu sebe a i nas da VATRA ne tinja!

Koga više zavaravaju?

Mnogi predviđaju da će doći kraj ljubavi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a čini se da ipak ima prostora za ovakav scenario. Iz dana u dan, sve više i više.

Zvezdan je odlučio da nakon svađe sa Anđelom Đuričić, ode do Maje Marinković kako bi saznao da li će dolaziti u izolaciju, oko čega je rasprava i izbila. Tom prilikom, bili su sa osmesima na licima i reklo bi se nikada prisniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Maja mu je objašnjavala, te sudeći po svemu, saopštila da neće dolaziti u izolaciju. Ali ne treba isključivati mogućnost njihovog zbližavanja.

Nakon ovoga, Zvezdan i Anđela su se uputili ka izolaciji, a šta će se dogoditi na toj relaciji, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.