ŠURUJE SA CAREM BILALU IZA LEĐA: Maja pred raskidom sa Brajlovićem, Filip poslao SMS poruke - njena igra otkrivena?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:07

ŠURUJE SA CAREM BILALU IZA LEĐA: Maja pred raskidom sa Brajlovićem, Filip poslao SMS poruke - njena igra otkrivena?

Sve to pred širokim auditorijumom!

Novo izdanje emisije "Narod pita" koje se sinoć emitovalo na TV Pink, sve obožavaoce rijaliti formata "Zadruga", držalo je prikovano za male ekrane. Gosti voditelja Draka Tanasijevića, bili su Maja Marinković, njen otac Taki Marinković i Mikica Bojanić.

Budući da se tokom pomenute emisije desio pravi skandal kada je Maja dobila preteću poruku svog dečka Bilala Brajlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon koje je plačući napustila emisiju, nedugo zatim je odlučila da se vrati u program, ali tu njenim nevoljama nije bio kraj. Preko SMS poruka, uključio se Filip Car sa nizom optužbi na njen račun.

- Car mi je posalo salvu, lavinu poruka. kaže da prestaneš krišom da ga zoveš na skriveni broj - rekao je voditelj.

- Da sigurno, on je meni blokiran i sa Bilalom sam 24 sata. Mene to više ne interesuje. Bilal moj telefon koristi kao da je njegov, a i ja njegov. Jako mi je žao što sam povredila tako kvalitetnog dečka koji me voli, poštuje zbog omraženog nasilnika. To da zovem, ej smešna priča, ne pije vodu - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.