SUROVE NOMINACIJE - NE POSTOJE U RIJALITIJU? Mensur i Mina žestoko osudili BORAVAK ovih zadrugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVE NOMINACIJE - NE POSTOJE U RIJALITIJU? Mensur i Mina žestoko osudili BORAVAK ovih zadrugara

Au, direktno...

Mensur Ajdarpašić je bio takmičar koji je među poslednjima nominovao i birao između Nine Babić i Nikole Orozovića.

- Poslao bih i nju i njega vrlo rado. Ništa nisam video od njega, osim da jede, spava, samim tim treba da bude kod svoje kuće. Ne bih mnogo dužio, što se tiče Nine, isto tako, kao i Oroz, ništa specijalno - počeo je Mensur.

- Ne moraju svi da urlaju da bi ostali ovde - uzvratila je Nina.

- Čudan je taj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki odnos sa drugim ljudima. Jedino što sam video da pere veš, nervira ovog momka, ali neću da vam se mešam u odnos. Nominujem Orozovića, doći su sa zadovoljstvom na otvarenje teretane. Pozdrav za "Orozg*z džim" - zaključio je Ajdarpašić.

- Sa Orozovićem nemam komunikaciju već dva meseca, Nina i ja smo možda imale samo jednu raspravu, neću da se mešam u odnos sa Mlađom. Šaljem Orozovića - nadovezala se Mina Vrbaški.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.