SUOČAVANJE Stanislava i Mione - Izneli sav PRLJAV VEŠ iz veze: Mrzim laž i izdaju, hteo sam da je VERIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:53

SUOČAVANJE Stanislava i Mione - Izneli sav PRLJAV VEŠ iz veze: "Mrzim laž i izdaju, hteo sam da je VERIM"

Krofak se razočarao nakon svega što mu je Jovanovićeva priredila.

Noćas su tokom emisije "Pretres nedelje" pokrenute najaktuelnije teme u Beloj kući. Milan Milošević je podigao za crnim stolom Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka kako bi prokomentarisali dešavanja iz njihove veze.

Stanislav je priznao da je imao ozbiljne namere prema Mioni i da ne može da joj oprosti što ga je izdala.

- Miona, lepo izgledaš, hajde da raspravimo, trenerka koju si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosila je gde kupljena? - pitao je voditelj.

- U Kragujevcu - rekla je Miona.

- U Zagrebu je kupljena kad smo bili. Ja znam gde je kupljena ta trenerka pre nego što je ušla ovde - rekao je Stanislav.

- Ako se sećaš, rekla sam mami da mi ne donosi trenerku nego samo šorts koji mi je kupovao. Jeste mi lepo kupovao, ali sam i ja njemu, ja sam mislila da sam srećna bila sa njim, ali kad on zaspi ja sam počinjala da mislim o svemu, falilo mi je društvo, mučile su me neke stvari. Da sam bila nesrećna, nisam, ali bila je normalica neka, okej mi je bilo, ali sam stalno strepela zbog svega. Imala sam sumnju u njega zbog dvorane u kojoj je imao treninge, baš zbog devojke koja ga je muvala sa posla. Kad smo bili na plaži stizala mu je poruka od devojke, on je to sakrivao. Na kraju je sve bila neka maska, ovde sam dosta vagala o svemu tome, neke stvari niko ne zna, razmišljala sam da li mi to treba u životu. Tipa dobila bi dete i ostala bih tamo bez igde ikoga, nikada nije jasno rekao plan za budućnost - rekla je Miona.

- Ti kao da se nisi ohladila, ne pričaš sa njim u besu? - pitao je Milan.

- Nije mi bilo prijatno jer smo se rastali kako jesmo, nisam znala šta da radim - rekla je Miona.

- Ona je kao znala za neke poruke, što odmah to nije završila? Nije potrebno da to priča ovde. Što se tiče nje to je gotovo, ja sam prema svima ljubazan. Ja sam poslao poruku tvojoj majci i ona je meni pružila podršku, poslala mi je roman. Ja sam bio stalno u kontaktu sa njom i sve to je izašlo na portalu. Njen otac me zvao kad je ulazio za Novu godinu, pitao me šta da joj kaže da li je čekam ili ne. Ja sam rekao da ona mene više ne zanima. Meni je njegovo ponašanje bolesno, da ludi tako - rekao je Stanislav.

- Je l' si bila više zaljubljena u Stanislava nego u Ša? -pitao je Milan.

- Ne Milane, mogao je malo više da mi se posveti, da se potrudi, ipak sam došla u njegovu državu - rekla je Miona.

- Ja sam poslovan čovek, nisam mogao stalno da budem uz nju, trudio sam se da joj pružim pažnju maksimalno koliko sam mogao - rekao je Stanislav.

- Da li misliš da ova veza ima perspektivu? - pitao je Milan.

- Ne znam, to će oni sami da vide. Samo mi reci Miona, šta ti nije bilo lepo kod mene? Sa moje strane ja nemam šta loše reći, ona je radila, nalazio sam joj tezge, svi su govorili da je cura za ženidbu. Ja najviše mrzim laž i izdaju - rekao je Stanislav.

- Ja kad sam stavila sve na vagu skontala sam da to nije u redu - rekla je Miona.

- Ja sam trebao nju da verim za Novu godinu, to je sve bilo već poslato Darku, ozbiljno smo planirali budućnost. Najgore je bilo kad su rekli da ja izlazim po klubovima i da je ona mene zbog toga ostavila - rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.