SUOČAVANJE LJUBAVNOG TROUGLA! Zvezdan bi da okrene novi list, Ana PECKA: Bivši, je l si se iznenadio?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 00:12

SUOČAVANJE LJUBAVNOG TROUGLA! Zvezdan bi da okrene novi list, Ana PECKA: "Bivši, je l' si se iznenadio?"

Vreme je da se neke stvari razjasne i isteraju na čistac.

Ponedeljak u Zadruzi je rezervisan za emisiju Pretres nedelje. Tokom ove emisije uvek se razotkriju sve tajne i sve maske padnu, a na tapetu je ljubavni trougao koji trese Balkan, a čine ga tri dobro poznata aktera, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić, i Anđela Đuričić.

Ivana Šopić podigla je upravo Anđu i Zvezdana, kako bi se osvrnuli na dan Aninog ulaska, koji je okupirao, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju javnosti, tako i svih zadrugara.

- Bivši. Mislim da se iznenadio. Je l' tako? - upitala je Ana

- Malo više. Taj trenutak spoznaje da je došla je na mene ostavio utisak. Nadam se da ćemo se skapirati bar donekle. Ne mislim joj ništa loše, nadam se da će to shvatiti - rekao je Zvezdan.

- Zašto te je njen ulazak šokirao? - upitala je Ivana.

- Mogao sam glavu da stavim na panj da se ona neće pojaviti ovde. Osetio sam se povređeno kada je ušla. Tako je i krenula neka priča. Rano je za normalnu komunkaciju, sto stvari mi prolazi kroz glavu. Nenormalno mi je da joj Peca dira kosu - rekao je Zvezdan.

- Da li imaš pravo da joj zameraš? - upitala je Ivana.

- Nemam, ali mi to smeta. Ja se ne pitam ništa. Od večeras, drugi ja. Te stari me neće nervirati, imaću drugačiji stav. Ona mi je bila životna kočnica. Pričao sma sa Anđelom, taj razgovor se nije dobro završio, ne planiram da ostavim na tome sve. Moram da se posvetim sada sebi - odgovorio je Zvezdan.

- Ti si dobro prošao, kako su ljudi mislili da će Ana reagovati - kazala je Ivana.

- Sve manje ću imati svoje tripovre u glavi. Doživotno ću je gledati, kako sam je gledao i pre. Ona jedina može da me čačne - rekao je Zvezdan.

- Šta te je naterao da lupaš u šerpu, iznad Anine glave i da je vređaš? - pitala je Ivana.

- Nisam svoj u poslednje vreme. Pogrešio sam jer sam polio Miljanu, njoj to uradio. Ona zna da mi pogodi dugme, a to više neću raditi - zaključio je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u narednom videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.