SUMNJAO DOK NIJE PRIKUPIO DOKAZE! Saša Matić se OGLASIO nakon vesti da se RAZVODI zbog PREVARE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 22:24

SUMNJAO DOK NIJE PRIKUPIO DOKAZE! Saša Matić se OGLASIO nakon vesti da se RAZVODI zbog PREVARE

"Mene je žena varala sa jednim kolegom!"

Nakon vesti koja je tokom današnjeg dana odjeknula da se navodno Saša Matić razvodi zbog pevačice Dragane Rakčević, on se oglasio i rekao da je šokiran činjenicom da se ovakve stvari uopšte pišu i da njegovu vernost neko dovodi u pitanje.

Kako tvrdi, Dragana je njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica, a ovakvi naslovi samo mogu da naškode njegovoj porodici i idiličnom odnosu koji ima sa suprugom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
-  U mom braku sve je u najboljem redu, hvala svima koji brinu. Supruga i ja smo se nasmejali kada je izašla priča da između mene i Dragane postoji nešto više od prijateljstva, ali takvi naslovi mogu samo da naškode mojoj deci, koja to mogu da pročitaju - rekao je pevač, pa dodao:

- Nije istina da se razvodim, sve je kako treba da bude, hvala Bogu - dodao je Matić.

Dragana Rakčević je poznata kao bivša žena pevača i rijaliti učesnika Mirka Gavrića, a on je pre nekoliko godina tvrdio kako ga supruga vara, pa je zbog toga rešio da je ostavi:

A post shared by Mirko Gavrić (@miracoofficial)

- Mene je žena varala sa jednim kolegom. Sumnjao sam dok nisam prikupio dokaze, a onda sam se razveo - rekao je tada Gavrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.