SUKOB TOMOVIĆA I ALENA! Najbolji prijatelji ZARATILI zbog Maje Marković: ONA SVE LAŽE? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 19:29

SUKOB TOMOVIĆA I ALENA! Najbolji prijatelji ZARATILI zbog Maje Marković: ONA SVE LAŽE? (VIDEO)

"Ja sam je podržala kada je na početku bila iskrena...!"

U toku je "Suđenje", a prvi slučaj koji je Jovana Tomić Matora dobila bio je vezan za tužbu Maje Marković, koja je tužila Sandru Rešić i Ivanu Šašić zbog cinkarenja da je probala stvari koje je dobila od Jovice Putnikovića, njenog bivšeg verenika.

Vladimir Tomović je nakon mnogih porotnika dao svoje mišljenje. On je Ivanu i Sandru osudio da su opajdare, sokačare i tračare, a onda je imao par vrućih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanja za Maju.

Nakon toga je izbio sukob između Alena i Tomovića jer je Vladimir zaključio da Maja laže u svojim izlaganjima, pa se obratio i Ivani Šašić i zamolio je da objasni mišljenje prema ovo dvoje zadrugara.

- Ja sam je podržala kada je na početku bila iskrena. Ali kada su bile nominacije, ja sam rekla da ima fore dva dana da dobro razmisli. Alena sam tada sačuvala, a nju sam posavetovala, jer joj naša podrška ne znači. Kada su zagrizli u to, shvatila sam da je on čovek koji će ići do kraja, a ona je tip žene koja kroz život ne može sama - objasnila je Šašićka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.