SUKI SE JAVIO U ESMISIJU, ANA PRETRNULA! Kad mu je čula glas, preznojila se!

Izvor: Svet, 29.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKI SE JAVIO U ESMISIJU, ANA PRETRNULA! Kad mu je čula glas, preznojila se!

Suad Suki Keserović, kog su povezivali sa Anom Korać javio se u emisiji Narod pita i otkrio u kakvom je zaista odnosu sa bivšom zadrugarkom.
On je istakao da je Anin pravi prijatelj i da ona ima njegovu apsolutnu podršku.
– To je moja drugarica i ima moju podršku i veliki pozdrav. Kada budem dolazio u Beograd, javljam se. Pisali su gluposti za cveće, a mi smo drugovi i ti to znaš. Ona ima moju bratsku i prijateljsku podršku, bila je sa mojim drugom u vezi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona se pogubila. Bilo mi je malo krivo, jer je govorila istinu, a neko joj je punio glavu. Uvek sam tu bio i ostao. Ima i David pozdrav od mene – rekao je Suki i dodao:

– Ja sam rekao u šali da je hemija postojala između Ane i mene, a mi u životu nismo bili zajedno. Kako ne razumete da je to bila bratska ljubav? Nema šta. Ja Filipa Mijatova u životu nisam video, a ko god mene zna mi se javljao i nikad nisam dao da se pljuje. Sada je to popustilo.
Koraćeva je rekla da joj je drago što je rekao istinu i demantovao ono što je Filip govorio.
– Znala sam da mi je poslao ruže iz dobre namere, ali sam se spetljala u svemu – izjavila je Koraćeva.
Svet
The post SUKI SE JAVIO U ESMISIJU, ANA PRETRNULA! Kad mu je čula glas, preznojila se! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čuveni Suki se javio, Ana i David pozeleneli: Povezivali su ga sa njom, slao joj je ruže, a evo u kakvom su sada odnosu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2019

Suki Keserović kog su povezivali sa Anom Korać javio se u emisiji i otkrio u kakvom je zaista odnosu sa bivšom zadrugarkom. On je istakao da je Anin pravi prijatelj i da ona ima njegovu apsolutnu podršku. “To je moja drugarica i ima moju podršku i veliki pozdrav. Kada budem dolazio u Beograd,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.