SUDIĆE JOJ SE! Miljana UHODILA poznatog pevača i iznela SKANDALOZNE TVRDNJE o nemu, a ON PREDUZEO MERE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIĆE JOJ SE! Miljana UHODILA poznatog pevača i iznela SKANDALOZNE TVRDNJE o nemu, a ON PREDUZEO MERE!

Ovo joj neće proći!

Miljana Kulić je kako je mnogima koji su pratili rijalitije poznata kao jedan od najkontraverznijih ličnosti ovog formata. Mnogima je poznata i njena opsednutost poznatim ličnostima, pevačima koje je pratila, sa njima se slikala, a neki su prošli i gore.

Tako je bilo sa Sašom Kovačevićem za koga je Miljana rekla da joj se udvarao, ali da je konzumirao kokain, pa ga je zato odbila. Zbog ovoga je Kovačević rešio da presavije tabak i tuži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulićevu.

Prema izjavi izvra bliskog pevaču, on nije obraćao pažnju na priču da je bio sa Miljanom Kulić, zato što je znao da joj niko neće poverovati. Ipak, priča o narkoticima ga je uzdrmala i rešio je da je tuži.

- Saletu je sve to bilo smešno dok mu prijatelji koji prate rijaliti nisu rekli da Miljana priča kako ju je terao da koriste narkotike. Sale je sportista, on retko, ali baš retko, popije i alkohol, a kamoli nešto drugo. Kako bi stao na put tim budalaštinama, rešio je da tuži Miljanu, čak i da traži zabranu prilaska. Ne zna kako drugačije da stopira sve to - otkrio je izvor.

Kako će se dalje razvijati ovaj slučaj ostaje da vidimo!?

PAO NA POLIGRAFU: Brenin sin progovorio o jezivim detaljima OTMICE! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.