SUDBINA JE TO... Jovana Jeremić emotivnim pismom UZBURKALA javnost - OVAJ DATUM joj je posebno BITAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 12:56

"SUDBINA JE TO..." Jovana Jeremić emotivnim pismom UZBURKALA javnost - OVAJ DATUM joj je posebno BITAN

Emotivno!

Poznato lice TV Pink, Jovana Jermić vodi jedan od najgledanijih jutarnjih programa na ovim prostorima. Iz vikenda u vikend Jovanino "Novo jutro" ima najbolji rejting, a ona svojim aktuelnim temama i uvek interesantnim gostima čini da je prate mnogi.

Voditeljka je sada na svom Instagram profilu podelila da uskoro proslavlja godišnjicu rada na ružičastoj televiziji.

- Televizija je moj krvotok. Moj život. Svom poslu dajem celu sebe jer ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volim dušom i umom, a ja kad volim, to je uvek posesivno i emotivno. Do srži, kostiju i krvi. Zahvalna sam Bogu na svemu. Moj tata Miodrag, gazda kafane "Dva brata", uvek je meni i radnicima koji su radili kod nas govorio: "Birajte gazdu kod kojeg radite. Kakav vam je gazda, takav vam je i život". Apsolutno je bio u pravu. 27. maja je tačno godinu dana mog rada na najčarobnijoj televiziji, INSTITUCIJI RTV Pink. Nemam osećaj da sam tu samo godinu jer sam prihvaćena kao da sam tu 10 godina, a sudbina je to predodredila još sa mojih 14 godina, kada sam u kultnoj emisiji Pinka i UMS-a "Pop rock kids" PRVI PUT STALA NA JAVNU SCENU. Prošla sam dug put do povratka u moju kuću, a pošto je moja duša ružičasta, onda mi Pink nije samo kuća, već DOM - napisala je Jovana i dodala:

- Hvala mojim gazdama Milici i Željku Mitrović što su svetski ljudi i čini mi se da će ova zahvalnost i poštovanje koju osećam nadživeti ovaj trenutni život i preseliti se i u naredni. Prošla sam trnovit put, per aspera ad astra, ali sam naučila da budem profesionalac koji ume da voli, poštuje i ceni. Hvala Pinku i eto... Emotivna sam sad, a znate da sam žena trenutka... Idem da spremam najgledanije jutro u Srbiji, stiglo mi je preko 2000 pisama gledalaca koji čekaju pomoć. Volim vas sve, vaša Jovana - napisala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.