SUDAR TITANA: Brutalno SUOČAVANJE Dejana i Cara - Filip ga UVREDIO, pa mu on UZVRATIO UDARAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 20:10

SUDAR TITANA: Brutalno SUOČAVANJE Dejana i Cara - Filip ga UVREDIO, pa mu on UZVRATIO UDARAC

Ne smiruju se!

Nakon što je Dejan Dragojević podelio ovonedeljne budžete zadrugarima, učesnici su imali prilike da prokomentarišu način njegove podele. Za komentar se javio Filip Car.

- Mislim da nije dobro podeljen budžet, jer mislim da si rekao loše stvari samo za određene ljude, smatram da nemaš dobro mišljenje o 90% kuće. Nisam čuo šta si rekao Ša, ali sam video da si dao srednji budžet. Ako osuđuješ to kod Dalile i Gruje, onda treba da osuđuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ša, inače su dvostruki aršini - komentarisao je Car.

- Ja sam i njemu rekao da to ne podržavam, ali se neću vraćati na sezonu 4, to si mogao ti da komentarišeš - odgovorio je Dejan.

- Ja sam Filip i prošle i ove godine, suludo mi je da i Tara dobije veliki budžet, posle svega. Da završim ovo, za mene nije budžet dobro podeljen, bolju analizu bi imao da si bio vođa posle dve ili tri nedelje - nastavio je Filip.

- Ne postoji osoba koja mi nije prišla i pitala me kako sam, tako da imam dobro mišljenje o ljudima ovde. Ja ne želim da moje reči bude uzrok nečeg lošeg. Ja da kažem Mensuru, a sebi sam lupao glavu. Ja sam doživeo sve najgore i mućnuo glavom - objasnio je Dragojević.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.