STVARI RAZBACANE PO STOLU: Maja u neprepoznatljivom izdanju - fotografija iz Sarajeva zaprepastila javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:05

STVARI RAZBACANE PO STOLU: Maja u neprepoznatljivom izdanju - fotografija iz Sarajeva zaprepastila javnost

Svi su zanemeli kada su ovo videli!

Bilal Brajlović i Maja Marinković, susretali su se sa raznim nedaćama i negativnim predviđanjima po njihovu ljubavnu romansu, otkako su napustili šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Svakog dana su ih kako mediji, tako i pojedini pratioci rijalitija razdvajali i predviđali im krah, ali oni odolevaju svim iskušenjima. Sada su to i potvrdili kada su podelili delić atmosfere iz porodičnog doma u Sarajevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Maja Marinković posetila je Bilalov rodni kraj i kuću u kojoj je odratsao. Naravno, nisu bili potpuno sami, već u dobro poznatom društvu.

Sa njima na fotografiji, mogli smo da vidimo Bilalovog oca i jednog preslatkog dečaka, koji su ako je sudeći prema dokazu, veoma razdragani i veseli u Majinom druištvu.

- Familijarno! - bio je kratak i jasan opis fotografije, na kojoj se može primetiti da su se dobro provodili sudeći prema haosu i razbacanim stvarima i đakonijama na stolu.

Ovim su još jednom poklazali koliko je njihova ljubav jaka i koliko se drže zajedno, bez obvzira što je bilo onih koji su skeptično posmatrali njihov odnos.

Da li je ovo dokaz da se Maja zvanično preselila u Sarajevo i sa Bilalom otpočela zajednički život u pomenutom gradu, ostaje nam da vidimo ili sačekamo njihovo oglašavanje tim povodom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.