STRAVIČNO - poznata glumica i njen muž OSUĐENI NA ZATVOR zbog KRIVIČNOG DELA, a sve ima veze sa ĆERKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 17:05

STRAVIČNO - poznata glumica i njen muž OSUĐENI NA ZATVOR zbog KRIVIČNOG DELA, a sve ima veze sa ĆERKAMA

Procurili detalji...

Američka glumica i zvezda serije "Puna kuća" Lori Loklin osuđena je na dva meseca, a njen muž Mosimo Đanuli na pet meseci zatvora, zvanična je presuda zbog njihove umešanosti u davanje mita koledžu na koji idu njihove ćerke.

Lori je saslušana nakon svog supruga i klimala je glavom pred sudijom Natanijelom Gortonom, kao znak da razumje šta joj govori.

Međutim, potom se slomila i rasplakala, tvrdeći da joj je veoma žao zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svega i da će celi svoj život raditi na iskupljenju.

Podsetimo, supružnici su mesecima negirali umešanost u slučaj, ali su početkom ovog leta ipak promenili svoje iskaze i prihvatili sporazumni dogovor o priznanju krivice.

Par je osuđen zbog učestvovanja u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj deci siguran upis na prestižne Univerzitete u SAD-u poput "Yalea", "Georgetowna", i "University of Southern California".

Naime, Lori i Mosimo osuđeni su za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove ćerke upisale na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, iako se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Još nekoliko slavnih roditelja je priznalo krivicu i odslužilo kaznu zbog iste stvari, Glumica Felisiti Hafman, koja se proslavila u seriji "Očajne domaćice" i još 12 roditelja su takođe priznali krivicu.

Lori i Mosimo su poslednji od slavnih roditeljha koji su se dogovorili da priznaju krivicu za optužbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.