STRAŠNA SUDBINA TIJANE I KIKE: Sablasni detalji današnjeg datuma, zalediće krv u žilama - dva anđela ovo spaja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 17:38

STRAŠNA SUDBINA TIJANE I KIKE: Sablasni detalji današnjeg datuma, zalediće krv u žilama - dva anđela ovo spaja!

Tuga za njima, ne jenjava ni dan danas...

Današnji dan - 25. jul, jedan je od najtužnijih dana, kada se prisećamo dva anđela koja su prerano napustila ovaj svet. Reč je o svirepo ubijenoj Tijani Jurić i tragično preminuloj influenserki Kristini Kiki Đukić. Smrt obe ove devojke je uzdrmao čitavu javnost, obzirom da su oba slučaja bila obavijena misterijom i velom tajni.

Na današnji dan, obeležava se 9 dugih godina otkako je Tijana nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (u noći između 25. i 26. jula), ali i drugi rođendan koji Kika nažalost ne proslavlja, budući da bi danas napunila 23 godine. Svi se danas prisećaju njihovih osmeha i razdraganosti, jer je reč o dve izrazito nasmejane devojke koje su bile pune radosti, života, nadanja, planova i ciljeva koji su prekinuti usled trgaičnih događaja.

Majka Kristine Kike Đukić, Nataša Veličković je na svom Instagram profilu podelila fotografije svoje ćerke i uz dosta bola koji se može osetiti, evocirala uspomene na nju. Fanovi pokojne gejmerke svakoga dana se iznova vraćaju snimcima uz koje su odrastali, a na današnji dan, posebnu pažnju posvećuju ne samo Kiki već i njenoj porodici, kojoj je ovaj datum posebno važan ali i tužan.

Podsetimo, Kika Đukić je preminula 08.12.2021. kada je njeno beživotno telo pronađeno u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Da sve bude dodatno teže i tužnije, preminula je na 60. rođendan svoje majke. Nataša Đukić i dan danas vodi bitku za istinu, jer kako je i sama nekoliko puta navodila, sumnja u to da je njena ćerka počinila samoubistvo kako se prvobitno spekulisalo u medijima.

Takođe i Igor Jurić, danas je objavio fotografiju svoje pokojne kćerke Tijane, uz potresnu poruku.

- Devet dugih godina... - napisao je Jurić koji se hrabro bori da svi potrencijalni slučajevi koji bi nalikovali na onaj u kojem je njegova ćerka ubijena, budu sprečeni.

Podsetimo, Tijana je u vreme ubistva imala samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sva njena budućnost, u julu 2014. prekinuo je Dragan Đurić, koji ju je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio.

Dok je policija tragala 13 dana za njom, građani su bili ujedinjeni velikom željom da bude pronađena živa. Vest o njenoj smrti zatekla je i skrhala bolom mnoge, čak i one koji je nisu poznavali. Devet godina kasnije njenoj porodici, ocu Igoru, majci Mirjani i sestri Saški sve je teže. Mnogo im nedostaje Tijana jer im je otrgnuta iz života i zagrljaja.

Današnji dan je neophodan za sve nas, kako bismo ponovo imali na umu važnost poštovanja, uvažavanja i brige jedni o drugima. Kristinina i Tijanina žrtva ne smeju biti zaboravljene, jer su ostavile trag i naučile nas da se svaki život mora vrednovati i poštovati, kako njima voljini ljudi ne bi bili zavijeni u crno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.