STRANAC JE PRONAŠAO MOJU CIPELU, mislim je on onaj pravi Devojka tvrdi da je možda PEPELJUGA IZ STVARNOG ŽIVOTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:08

"STRANAC JE PRONAŠAO MOJU CIPELU, mislim je on onaj pravi" Devojka tvrdi da je možda PEPELJUGA IZ STVARNOG ŽIVOTA

Ovu neverovatnu priču, mnogi sa oduševljenjem čitaju!

U svom TikTok videu snimku, koji je do sada prikupio 1,4 miliona pregleda, Džes opisuje kako misli da će biti pepeljuga iz stvarnog života nakon što je njenu izgubljenu cipelu pronašao galantni stranac - u kog veruje da počinje da se zaljubljuje.

Džes Tavil, libanonsko-američka infulenserka s prebivalištima u Njujorku i Nju Džersiju, SAD, bila je izbezumljena kada je otkrila da je izgubila sandalu dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je putovala do Balbeka, grada u Libanu. Međutim, ne zadugo. Kako ju je izgubljena cipela dovela do "šarmantnog princa" prilično nije žalila za gubitkom.

Džes, koja je paralizirana od struka na dole, nije mogla da oseti kako joj je cipela skliznula s noge, ali je sumnjala da ju je izgubila tokom putovanja. Na nagovor roditelja, odlučila je da iskoristi moć društvenih mreža - gde ima 177.000 pratioca na Instagramu i 2,3 miliona na TikToku u nadi da će pronaći svoju nestalu ružičastu sandalu s nitnama.

Zato je u svom video snimku na Instagramu, pod nazivom "Živim stvarnu priču o Pepeljugi u Libanonu" opisala na koji način je slučajno izgubila cipelu.

Na njeno iznenađenje u roku od nekoliko minuta nakon što je objavila priču o zalutaloj cipeli, Džes je dobila odgovor od stranca koji je rekao da će pretražiti grad kako bi cipelu našao.

- Ti si u mom rodnom gradu, ovde živim. Reci mi gde si tačno bila i ja ću odmah da odem da je nađem - reči su njenog potencijalnog princa.

I na iznenađenje mnogih, nije prošlo mnogo pre nego što je neidentifikovani princ pronašao Pepeljuginu cipelicu.

Nije jasno jesu li se njih dvoje već našli radi primopredaje, ali Džes je podelila isečak video poziva koji je imala sa svojim herojem. Bila je oduševljena što je sandala pronađena i što je muškarac koji je cipelu i našao zapravo njen tip.

Oduševljenje nisu krili ni njeni pratioci, koji su od nje zahtevali nastavak cele priče, i koji se nadaju da će se među njima roditi ljubav.

- Ovo me podseća na seriju. Kako sam upoznao vašu majku. Drago mi je što su cipele na sigurnom. Obaveštavaj nas dalje, želim ljubanu priču - bili su neki od komentara.

Džes se još jednom oglasila i napisala rečenicu koju su mnogi protumačili da se među njima već uveliko nešto dešava. "Ne postoji nijedna duša na ovoj planeti koja mi može reći da nisam Pepeljuga!", stoji u njenom komentaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.