STRAHOTA! Slavna glumica pokazala MODRICE na nogama, bori se protiv OPAKE bolesti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOTA! Slavna glumica pokazala MODRICE na nogama, bori se protiv OPAKE bolesti! (FOTO)

Borba tek predstoji.

Pri kraju iscrpljujućeg dvomesečnog tretmana kojim se bori protiv multiple skleroze, 47-ogodišnja glumica Selma Bler objavila je emotivan post na Instagramu i priznala da prolazi kroz teško razdoblje.

"Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Bojim se i želim da plačem. Želim moju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram zapamtiti", napisala je Selma uz fotografiju nogu punih modrica. Zbog tretmana je pre dva meseca napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaliforniju i otputovala u inostranstvo, pri tom redovno izveštavajući pratioce o patnji kroz koju prolazi.

Објава коју дели Selma Blair (@selmablair) дана 31. Јул 2019. у 12:39 PDT

"Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pevaću drugu pesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade, noge i vatromete", napisala je glumica.

Објава коју дели Selma Blair (@selmablair) дана 24. Јул 2019. у 6:47 PDT

Објава коју дели Selma Blair (@selmablair) дана 26. Јул 2019. у 7:06 PDT

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.