STRAH DA NE IZGUBI BUBREG - Katarina Grujić zaglavila u bolnici sa opakom dijagnozom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 11:17

STRAH DA NE IZGUBI BUBREG - Katarina Grujić zaglavila u bolnici sa opakom dijagnozom

A sve zbog pogrešne pogrešne procene lekara.

Da je zdravlje najvažnije uverila se i Katarina Grujić koja je pre nekoliko godina imala ozbiljan zdravstveni problem, zbog kog je završila u bolnici, a doktori su se pribojavali da će ostati bez bubrega.

- Trpela sam bolove mesec dana, otišla sam na turneju sa tim bolovima, i to je bilo pred onaj veliki koncert na Ušću, mesec dana pre toga sam ja zaglavila u bolnici sa dijagnozom da li ću ja ostati sa jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bubregom. To je bilo tako jer doktori na vreme nisu otkrili šta se dešava - prisetila se Kaća.

Katarina je zatim ispričala kako je izgledao ceo proces njenog oporavka.

- Svakog dana terapije, lekovi, infuzija, vene su mi popucale... Onda alergijska reakcija na lek, intezivna nega. Taj period je bio jako težak, tad shvatiš ko su ti prijatelji i da je tvoje zdravlje i zdravlje tvojih najbližih najvažnije. Doktori u Zemunskoj bolnici su uspeli da otkriju šta mi je. Istog trenutka su reagovali kada su videli nalaz. Hvala bogu da sam se iz toga svega izvukla. Sada sam redovna na kontrolama - rekla je Kaća u „Show se nastavlja“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.