STOP NASILJU NAD ŽENAMA! KUMA ĆE VAM OBJASNITI! Milena Kačavenda grca u suzama, duboko je razočarana u Anu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 18:38

"STOP NASILJU NAD ŽENAMA! KUMA ĆE VAM OBJASNITI!" Milena Kačavenda grca u suzama, duboko je razočarana u Anu

"Gledam i ne verujem..."

Milena Kačavenda, najbolja prijateljica Ane Ćurčić, povukla se iz medija, nakon što je nekoliko meseci neprestano bila u medijima i iznosila detalje iz Aninog života sa Zvezdanom Slavnićem.

Milena se i oglasila povodom raskida Anđele Đuričić i Zvezdana, te prokomentarisala da je jako razočarana u Ćurčićevu, kao i da je ubeđena da Ana likuje što je Zvezdan sa Majom Marinković prevario Anđelu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Gledam i ne verujem... Ko ne bi zaplakao pa i ja, iako sam teška na suzama - napisala je Milena u opisu fotografije.

A post shared by Milena Kacavenda (@milenaacademy)

- Iskreno, ja sam skroz u šoku. Sve sam očekivala, ali ovo zaista ne. Njeno ponašanje iznenađuje sve nas, koji smo bliski sa njom. Njena deca ne prate rijaliti uopšte. I dalje tvrdim da do pomirenja sa Zvezdanom neće doći, ali sam veoma razočarana u njeno ponašanje. Jedno je sigurno - likuje zbog ovoga što se desilo Anđeli, što je ostavljena - izjavila je ona za Republiku.

Ono što je zanimljivo, je detalj da je Milena u heštegovima ispod ove fotografije napisala i apelovala da se zaustavi nasilje nad ženama, kao i reči "kuma će da vam objasni"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.