ŠTO SE LJUTIŠ? Milica u sukobu sa frizerom kog je poslao Veliki šef! Kemezova navukla GNEV gledalaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTO SE LJUTIŠ?" Milica u sukobu sa frizerom kog je poslao Veliki šef! Kemezova navukla GNEV gledalaca!

Negativni komentari samo su se nizali!

Nedelja je rezervisana za ulepsavanje zadrugara u salonu lepote. Veliki šef je doveo frizere koji su zaduženi da ošišaju i ulepšaju zadrugare. U isto vreme kod frizera našli su se Stefan Kandić Kendi i Milica Kemez. Poznato je da je Kendi više puta pokušavao da osvoji zadrugarkino srce, ali mu nije polazilo za rukom. Nakon druženja, počeo je i rat među njima, te njih dvoje nisu u dobrim odnosima u proteklih nekoliko dana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Iako su u žestokom sukobu, njih dvoje nisu razmenili ni reč kada su se našli na istom mestu. Međutim, Kemezova je pre nekoliko nedelja, dok je još bila u okej odnosima sa Kandićem, komentarisala njegovu frizuru, a frizer se danas osvrnuo na to, pa je upitao Milicu da li joj se dopada današnja frizura.

- Je l' može? Prošli put si davala instrukcije - prokomentarisao je frizer.

- Ma, nisam ja davala instrukcije, nego je on objasnio kao bio - odgovorila je ljutito Milica.

- Šalim se, što se ljutiš? - upitao ju je frizer.

- Ma, ne ljutim se - odgovorila je ona.

Ispod video klipa na zvaničnom kanalu Zadruge, samo su se nizali negativni komentari na Miličin račun zbog odnosa sa Kendijem i ponašanja prema frizeru.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.