ŠTO NISI SVE IZLOMILA? Edo PODRŽAO Draganinu AGRESIJU - Takvo ponašanje mu je NORMALNO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTO NISI SVE IZLOMILA? Edo PODRŽAO Draganinu AGRESIJU - Takvo ponašanje mu je NORMALNO?

Uz nju je...

Nakon što su zadrugari, ali i svi gledaoci videli snimak na kom se Dragana Mitar i Edis Fetić brutalno svađaju, gde je umalo došlo i do fizičkog obračuna, voditelj Milan Milošević je najavio reklame.

Edo je odmah počeo da ubeđuje Draganu da je takvo ponašanje normalno, te da nema zbog čega da se pravda.

- Ovo što se sad desilo, što smo sad videli, ovo se viđa u svakoj kući, u svakoj porodici. Šta je problem? Opali mi šamar, nap*ši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me k*rcem... Šta je ovo? Pokazala si emociju, ništa strašno nisi uradila... Najbolje da sedimo kao babe... Što nisi sve izlomila? Stidiš se svojih emocija, onda si debil - pričao je Fetić.

- Ja nisam nasilna, ja sam majka jednog deteta - rekla je Dragana.

- To su tvoje emocije - naveo je Edo.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.