ŠTO JE NISI ŠUTNULA U GLAVU? Tajni razgovor posle TUČE Maje i Aleksandre objašnjava sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 12:52

"ŠTO JE NISI ŠUTNULA U GLAVU?" Tajni razgovor posle TUČE Maje i Aleksandre objašnjava sve! (VIDEO)

Ipak je ona krivac.

Aleksandra Nikolić i Maja Marinković sinoć su posle svađe imale oštar sukob, koji je rezultirao tučom.

Marinkovićeva je prva udarila Aleksandra, koja je burno odreagovala i gađala je šoljom, a zatim i nasrnula na nju, oborivši je na pod, posle čega je Maja kratko bila u nesvesti. Ipak, jedan razgovor posle tuče govori o tome da Maja baš i nije žrtva u celom sukobu.

Iako je Aleksandrina reakcija bila neprimerena, jasno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Maja ta koja je isprovocirala sukob, a kasnije je u razgovoru sa Paulom Hublin pokazala da joj uopšte nije krivo zbog svega, a Paulin komentar je još gori.

- Ja se sećam da sam se malo ošamutila dole?

- Ozbiljno?

- Šta, vukla te za kosu? Što je nisi šutnula u glavu?

- Dohvatila sam ja nju fino, veruj ti meni - uzvratila je Maja, posle čega je Janjuš, koji je prisustvovao razgovoru, rekao da bi trebalo da prestanu da pričaju o tome.

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.