STJUARDESA KRIJE, KAMERE ZUMIRAJU: Miki TAJNO dao pismo Kiji! Ona ga pocepala, ali kasno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STJUARDESA KRIJE, KAMERE ZUMIRAJU: Miki TAJNO dao pismo Kiji! Ona ga pocepala, ali kasno! (VIDEO)

Uhvaćeni na delu.

Kristina Kija Kockar je danas u izolaciji rijalitija "Zadruga" imala mali nervni slom zbog svega što joj se na imanju u Šimanovcima, ali i u životu, desilo sa Slobom Radanovićem. Nju su tešili Ana Korać i Miki Đuričić, a onda je otkriveno da je iskusni rijaliti igrač iz Kupinova napisao pismo stjuardesi iz Zrenjanina koja je ona neoprezno naglas čitala, a kamera je sve zumirala i snimila te ga je potom džaba pocepala.

- Au, Kristina, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polumrtva si. Lezi, spavaj, odmori i dođi mi večeras da mi pričaš o Irskoj. E, Ana, ideš s nama, zna Kija sve napisao sam joj, dokazi su uništeni - počeo je Miki da otkriva "tajnu".

A zapravo, samo je on mislio da je to tajna.

- Ma, znaju i gledaoci. Kamera je snimila, svi su videli da si mi dao pismo. Čula sam kako kamera zumira - otkrila mu je Kija.

- Nisi valjda pustila da snime pismo kobilo? Umrla si! E, to je izdaja! Što nisi leđa okrenula kameri? Nisu valjda videli šta piše - iznenadio se Miki.

- Jesu! I još sam komentarisala. Ma to je pesma, nije ljubavno pismo - postiđeno je rekla Kija

- Ja ću pobeći kući. Da li si ti normalna? Onda ga nisi morala ni cepati. Glupa si kao... Videli su i ono kako ću te nositi? I kako ćemo ići u Japan? - smejao se Miki, a smejale su se i Ana i Kija.

Pogledajte te detalje iz rijalitija "Zadruga":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.