STIŽU RODE KOD RELJE I NIKOLIJE: Snimak sve dokazuje? Oglasila se Jovanovićeva i saopštila kako stoje stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:58

STIŽU RODE KOD RELJE I NIKOLIJE: Snimak sve dokazuje? Oglasila se Jovanovićeva i saopštila kako stoje stvari

Do detalja je sve objasnila!

Pevačica Nikolija Jovanović, održala je tokom prethodne noći jedan od nastupa kao sastavni deo njene letnje turneje i tom prilikom dovela atmosferu do usijanja, ali ne samo svojom pesmom, već i jednim detaljem koji je svima za oko zapao.

Korisnici socijalnih mreža, preciznije TikToka munjevitom brzinom dele snimak na kom se osnovano može posumnjati da je prevačica u blagoslovenom stanju.

Dok je nastupala i izvodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od svojih mnogobrojnih hitova, odevena u kostim koji je baš otkrivao njen "stomak" svima je upravo pomenuti detalj zapao za oko.

Na sledećem snimku možete i sami prosuditi da li i vama deluje kao da je ćerka Vesne Zmijanac u blagoslovenom stanju.

Međutim, Nikolija se oglasila i demantovala ove tvrdnje i sumnje.

- Nije istina, samo sam jela pred nastup, pa je došlo do toga da mi je ispao stomačić. Na TikToku sam objašnjava da imam takvu građu da izgledam ko trudan miš, nisam trudna to je samo do građe. Ne mogu da kažem da ću da uradim nešto po tom pitanju, neću, to mi je samo takva građa kad jedem. Ima jedna anegdota, koju mi Relja uvek kaže, na plaži kad me traži prepoznaje me po hodu i stomaku - rekla je Nikoloija i tako odgonetnula svaku misteriju koja se ticala ove teme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.