STIŽU NAM LEPE VESTI: Zadrugarski par zaludeo javnost novom objavom - zatrpani su čestitkama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:24

STIŽU NAM LEPE VESTI: Zadrugarski par zaludeo javnost novom objavom - zatrpani su čestitkama!

Ovo je jako prijatno videti!

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele javnosti su postali poznati kada su ušli kao ljubavni par u "Zadugu 4", a iako su imali jedan raskid, njihova ljubav je pronašla put i nastavili su svoju vezu.

Anja i Cvele su već neko vreme vereni, a sad ponovo imaju razlog za slavlje. O istom, izvestili su svoje pratioce na socijalnoj mreži Instagram.

Naime, par je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zagljeni i u ljubavi, a sve je upotpunjeno emotivnim rečima, zbog važnog datuma koji proslavljaju.

Tri godine i sedam meseci ljubavi - glasio je opis fotografije a čestitke su se samo nizale.

Njihovi pratioci jedva su dočekali neke lepe vesti, te su sa radošću i velikim zadovoljstvom delili sreću sa njima. U prilog tome, svedoče i pozitivni komentari kao što smo već pomenuli.

A post shared by ✨ A N J A ✨ (@anjatodorovic11)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.