STIŽE ZA SAMO 1 SAT: On u Zadruzi, a DEVOJKA mu stigla u Šimanovce - Čeka nas HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 10:22

STIŽE ZA SAMO 1 SAT: On u Zadruzi, a DEVOJKA mu stigla u Šimanovce - Čeka nas HAOS!

Najavila dolazak

Stefan Karić započeo je ljubavnu vezu sa Jovanom Ljubisavljević u prethodnoj sezoni Zadruge, a njihova ljubav traje i danas.

Jovana se, u dogovoru sa Stefanom, uselila u njegovu porodičnu vilu, i zajedno sa ocem Osmanom i maćehom Kristinom, čeka ga da se vrati iz pete sezone rijalitija, u koju je ušao sam.

Ipak, Jovana svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući i neretko se oglašava na društvenim mrežama gde komentariše postupke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog dečka i izjavljuje mu ljubav, a ovog jutra je najavila i da stiže u Šimanovce!

Naime, Ljubisavljevićeva će biti gošća jutarnjeg programa "Razvlačenje" na Red televiziji, gde će otvoreno pričati o svom i Stefanovom odnosu, ali i o sinoćnjem sukobu koji je Karić imao sa Filipom Carem. Jovana je već stigla na televiziju, a gostovaće od 10 časova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.