STIŽE NOVA RIJALITI BEBA! Benjamin do kraja sezone želi da dobije drugo dete! NIJE BITNO KOJA ĆE ZATRUDNETI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NOVA RIJALITI BEBA! Benjamin do kraja sezone želi da dobije drugo dete! NIJE BITNO KOJA ĆE ZATRUDNETI! (VIDEO)

Iz tuš kabine u krevet...

O odnosu učesnika sedme sezone rijalitija "Parovi", Benjamina Spahovića i Ilijane Vagić priča se već danima, a njih dvoje su rešili da stave tačku na dosadašnji konflikt.

Da se emocije nisu ugasile, svedoče i poljupci koje su razmenjivali u sobi.

Nakon kraćeg ubeđivanja, Benja i Ilijana su završili u tuš kabini.

Iako su se trudili da budu tihi, zvuci koji su dopirali iz kabine potvrđuju da je ovaj par >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rasplamsao strasti i uživao u vreloj akciji.

Podsećamo da je Vagićeva ostavila Benjamina, nakon što ju je on javno prevario tokom emisije sa novom takmičarkom Ivom.

Međutim, izgleda da je njihova ljubav jača, te je ovaj par rešio da da još jednu šansu svojoj vezi.

Nakon što je saznao da Milica Štavljanin ipak nije trudna, Benja se, na iznenađenje svih, veoma razočarao:

- Mnogo mi je krivo jer nije trudna, želim još jedno dete - izjavio je Benjamin i dodao:

- Ja sam rešio da do kraja rijalitija napravim dete, e sad da li će to biti Ilijana prema kojoj stvarno gajim emocije ili neka druga devojka, videćemo, ali jedno vam obećavam, nova rijaliti beba stiže - rekao je takmičar.

Većina učesnika rijalitija je osudila Spahovićev stav jer smatraju da je previše pretenciozan, dok je Ilijana sve vreme ćutala i osmehivala se.

Ono što je mnoge šokiralo, nije samo Benjaminovo razočarenje jer neće postati otac, već i reakcija Božidara Milovanovića kada je saznao da Milica nije trudna, s obzirom da je tvrdio da sam njom nije imao s*ks.

- Meni je pao kamen sa srca, sad mogu mirno da spavam - rekao je Boža.

Ilijana Vagić je u emisiji "Upoznajte Parove" otvoreno progovorila o ultimatumu koji joj je tokom predhodne noći dao Benjamin Spahović, vezan za njihov odnos.

- Rekao mi je i sinoć da se pomirimo ili da se udaljim od njega. Meni to ne treba, tako da ću razgovarati sa njim o tome - započela je Ilijana, pa je nastavila da upoređuje njenog bivšeg dečka Diku i Benjamina:

- Meni treba mirna luka, ja sam jednog Benjamina imala u životu, mislim na prošlu vezu, tako da želim nekog pored kog ću se smiriti, ko će mi donositi doručak u krevet - Ružica Veljković prekinula je plavokosu takmičarku izjavom:

- Ja ne znam ko može da bude sa mirnim i povučenim dečkom, ona prva ne može jer znamo svi kakvi tipovi je zanimaju. Ako hoćeš mirnu luku, evo ti Kadre pa mu budi verna - odbrusila je Ružica, međutim, kada je Ilijana odgovrila, razočarala je Elvina:

- Ja hoću da kažem da sa Elvinom nikada ne bih mogla da budem u vezi - rekla je Vagićeva.

Očigledno je da ni Ilijana ne zna na koju će stranu više, kao ni njen mlađani Sarajlija, oni su se cele noći grlili i mazili, a nakon emisije "Roditeljski sastanak", otišli su u spavaću sobu.

- Ne mogu više da te gledam i da budem miran, ako nastavimo ovako, ja ću poludeti, priđi malo bliže - rekao je Benjamin Ilijani.

Međutim, ni Vagićeva nije ostala imuna na Benjamina.

- Isto je i kod mene, nakon svađe te nekako više želim, mozak si mi zaludeo, prilazim ti, ali nas dobro pokri, ne želim ništa da se vidi - tiho je šapnula Ilijana Benjaminu.

Ubrzo zatim, čuli su se zvukovi strasti, a jorgan je počeo da se pomera sve brže.

Podsećamo u ponedeljka u toku žurke Benjamin je dva puta pljunuo Ilijanu i hteo da je napadne ali su ga ostali takmičari i obezbeđenje sprečilo, kako je to izgledalo možete pogledati ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

INVAZIJA SMRDIBUBA! Evo kako da ZAUVEK oterate ove dosadne insekte iz svog doma! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.