Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 15:50

STIŽE NA PINK DA POSTROJI HEJTERE: Produkcija se ne šali, on će napraviti čistku i neviđeni haos

Biće ovo uzbudljivo izdanje!

Večeras će se na ružičastoj televiziji emitovati jopš jedno nizdanje emisije "Narod pita", koje će zasigurno biti vatreno, obzirom da je produkcija pripremila izvanrednog gosta koji bez dlake na jeziku komentarise svaku temu, bez imalo zadruške.

Kako se završila šesta sezona "Zadruge", često se tokom samih emisija sva ona dešavanja koja su ostala nejasna, bivaju razrešena upravo od strane zajedničkog delovanja gledalaca i zadrugara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali budu pokrenuti mnogobrojni ratovi.

Voditelj Darko Tanasijević će večeras u studiju ugostiti bivšeg zadrugara britkog jezika - Miljana Vračevića koji je uvek vešto kometarisao aktuelne teme u "Zaduzi 6", a nema sumnje da će i večeras ocrniti pojedine zadrgare.

Kako će proteći ovo veče, ostaje nam samo da ispratimo, a gledaoci će svojim učešćem svakako doprineti da izdanje ove emisije bude nezaboravno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.