STIŽE KONKURENCIJA! Još jedan Đogani izbacuje PESMU! Luna POLUDELA kad je čula, ovako je REAGOVALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE KONKURENCIJA! Još jedan Đogani izbacuje PESMU! Luna POLUDELA kad je čula, ovako je REAGOVALA!

Zar baš sada?!

Novopečena pevačica Luna Đogani izdala je prvi singl "Deveti krug", koji za tri dana ima preko 2 miliona pregleda.

Đoganijeva je dugo sanjala o tome da postane pevačica, a želja joj se konačno i ostvarila.

Ona je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" gde je govorila o svom prvencu, a potom je najavila da je snimila još jednu pesmu i da se čeka spot, kako bi je izbacila.

Voditelj Milan Milošević pitao je Lunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je čula da i njen brat, Adam Đogani, planira da se bavi muzikom, a ona je na to burno odreagovala.

- Ja sam se šokirala kad sam čula to. Ništa mi nije rekao, saznala sam preko drugih. Posle sam ga pitala zašto mi je to prećutao, a on je rekao da čeka da konačno odluči da li želi, pa će tek onda da podeli sa drugima. Ja mu želim svu sreću, svakako sam tu za njega - priznala je pobednica "Zadruge 2".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.