STIŽE GORKA OSVETA! Anđela sklopila PAKT ZA UNIŠTENJE Zvezdana i Ane, zna SAV PRLJAV VEŠ I ODGOVORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:08

STIŽE GORKA OSVETA! Anđela sklopila PAKT ZA UNIŠTENJE Zvezdana i Ane, zna SAV PRLJAV VEŠ I ODGOVORE

Ćurčićeva polako gubi sve saveznike...

Crnogorska starleta Anđela Đuričić vrele dane provodi na Crnogorskom primorju, a u društvu joj se odjednom našla bivša drugarica Ane Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla.

Ovi šok kadrovi isplivali su na starletinom Instagram profilu, a kada je pokazal da joj je Šmizla u društvu, komentari nisu prestajali da se nižu jedan za drugim.

Podsetimo, po Aninom ulasku u Zadrugu 6, govorilo se o prijateljstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Šmizlom, a nakon toga ona je okrenula drugi list i krenula da napada Ćurčićevu, pa je stala na Anđelinu stranu.

Đuričićeva je radosno objavila i to da planira da snimi emisiju koja će mnogima otkriti pikantne detalje najpoznatijeg ljubavnog tougla... četvorougla... višeugla?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.