STIŽE ELITA - Milica Mitrović objavila važno saopštenje o Zadruzi 7: Svi su presrećni kad su videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 15:30

"STIŽE ELITA" - Milica Mitrović objavila važno saopštenje o "Zadruzi 7": Svi su presrećni kad su videli

Jedina prava velika šefica.

Milica Mitrović je, kako je i sam Željko Mitrović priznao, glavni mastermajnd i "krivac" zašto je Zadruga najgledaniji rijaliti svih vremena na ovim prostorima i zašto je televizija "Pink" uspela da sa ovim televizijskim programom ispiše važni stranu istorije televizije.

Stoga su sve oči medija, bivših i budućih zadrugara kao i gledaoca uprte u Milicu. Svaka njena objava se prati sa velikom pažnjom i pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se odgonetnuti šta nam je televizija Pink to pripremila od septembra.

Mitrovićka je na svom zavničnom Instagramu podelila stori na kome se nalaze voditelji Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević, ali i nova voditeljka Maša Mihailović. Ovaj džingl je deo zvanične najave nove sezone i prepoznatljiv je po ružičastim helijumskim balonima koji reprezentuju ružičastu televiziju.

Dobro raspoloženje voditelja i njihov smeh zasigurrno najavljuje da je produkcija odlučila da sa sedmom sezonom probije nove rekorde gledanosti i pruži gledaocima sve ono što se podrazumeva pod radnim naslovom "elita".

"Stiže Elita, vežite se..." - stoji u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.