STIŽE BEBA? Došao PRELOMNI TRENUTAK - Stanija je ovo od Asmina krila, još nije donela konačnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 03:23

STIŽE BEBA? Došao PRELOMNI TRENUTAK - Stanija je ovo od Asmina krila, još nije donela konačnu odluku

Isplivalo u javnost.

Starleta i nekadašnja zadrugarka, Stanija Dobrojević je nedavno rešila da stavi tačku na odnos sa Asminom Durdžićem,a nakon tog čina, reklo bi se da na razne načine baca "udice".

Nedavno je objavila niz provokativnih fotografija, a onda odlučila da otvori profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, jer za sada nema sreće u ljubavi. Mešutim, fotografija koja je nedavno osvanula, šokirala je mnoge starletine fanove.

Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo od Asmina skrivala svoje želje, pa je objavila fotografiju nove, besne mašine, koju je očigledno odlučila da pazari, ali još nije prelomila odluku. Pojedini korisnici društvenih mreža zapitali su se da li će starleta samu sebe častiti ili iza svega stoji Durdžić.

- Nova beba, da ili ne? - pitala je Stanija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.