ŠTIPKA JE ZA OBRAZE - Nakon raskida sa Anđelom, odnosa sa Majom i Ane u Zadruzi, Zvezdan bacio oko i na nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 15:34

ŠTIPKA JE ZA OBRAZE - Nakon raskida sa Anđelom, odnosa sa Majom i Ane u Zadruzi, Zvezdan bacio oko i na nju

Opaaa, nove varnice?

Zvezdan Slavnić je uplovo u intimne odnose sa Majom Marinković, nakon što je ostavio svoju dotadašnju ljubavnicu Anđelu Đuričić.

Međutim, Zvezdan nije umešan samo u te odnose, podsetimo, bio je povezivan i sa Aleksandrom Nikolić, zbog prisnih dodira u izolaciji.

Na sve to, u Zadrugu je ušla i njegova prevarena vanbračna supruga, Ana Ćurčić koja sa njim ima svakodnevne svađe, te je u proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko meseci iznela stravične detalje o psiho-fizičkom nasilju koje je navodno trpela od strane Slavnića.

Međutim, da Zvezdanu ni to nije dovoljno, pored njih četiri, kamera je snimila i da je Zvezdan prišao i Milici Veselinović koju je u objavljenom videu koji se deli društvenim mrežama, štipkao za obraze.

Mnogi su komentari ispod ovog videa, da bi navodno Milica jedva čekala, međutim, Slavnić je blizak sa većinom devojaka u Zadruzi, te ga možemo videti i u zagrljaju Valentine Stanković, ali i do skora i bliskom odnosu sa Anom Spasojević.

Da li će se Slavnić zaustaviti na Maji Marinković ili ne, ostaje nam da saznamo...

Kako je izgledalo ovo štipkanje za obraze, pogledajte u videu ispod teksta:

Објава коју дели ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.